De Thuismeten App installeren

Terug
iOS
Android

Volg onderstaande stappen om de Thuismeten-app op je mobiele apparaat te installeren.

1. Open de App Store:
    • Open de App Store op je iPhone of iPad.
      • Als je deze pagina op een iPone of iPad bekijkt, klik dan hier om direct de Thuismeten-app in de AppStore te openen.
  2. Zoeken naar de Thuismeten app:
    • Tik op de zoekbalk en voer 'Thuismeten' in. Druk vervolgens op 'zoek' om de app te vinden.
  3. Download en installeer de app:
    • Installeer de ‘Thuismeten’ app van ‘Luscii healthtech B.V.’
  4. Controleer uw iOS versie als u de app niet kunt vinden:
    • Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' om je huidige iOS-versie te bekijken. De Thuismeten app vereist iOS 14 of hoger.
    • Als de iOS versie lager is dan 14, ga dan naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update' om te zien of je naar iOS 14 of hoger kunt updaten.
      • Als je je iPhone of iPad niet naar iOS 14 of hoger kunt updaten, kun je met dat apparaat geen gebruik maken van de Thuismeten app.

Volg onderstaande stappen om de Thuismeten-app op je Android telefoon of tablet te installeren.

1. Open de Play Store:
    • Open de Play Store op je Android telefoon of tablet.
      • Als je deze pagina op een Android telefoon of tablet bekijkt, klik dan hier om direct de Thuismeten-app in de Play Store te openen.
  2. Zoeken naar de Thuismeten app:
    • Tik op de zoekbalk en voer 'Thuismeten' in. Druk vervolgens op 'zoek' om de app te vinden.
  3. Download en installeer de app:
    • Installeer de ‘Thuismeten’ app van ‘Luscii Healthtech’
  4. Controleer uw Android versie als u de app niet kunt vinden:
    • Ga naar 'Instellingen' app > 'Systeem' > 'Over de telefoon (of tablet)'
    • Scroll naar beneden uw huidige Android-versie te bekijken. De Thuismeten-app vereist Android-versie 8 of hoger.
    • Als de Android-versie lager is dan 8, ga dan naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Systeemupdate' om te zien of je naar Android-versie 8 of hoger kunt updaten.
      • Als je je telefoon of tablet niet naar Android-versie 8 of hoger kunt updaten, kun je met dat apparaat geen gebruik maken van de Thuismeten-app.

This is content

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag

Probeer je in te loggen op de Thuismeten-app, maar lukt dit niet? Volg dan eerst de stappen in dit artikel . Lukt het inloggen nog steeds niet? Dit kan een aantal oorzaken hebben:

• Je kunt de e-mail “Aan de slag met Thuismeten” niet vinden.
    • Het is mogelijk dat je zorgverlener je nog niet heeft aangemeld voor Thuismeten. Neem contact op met je zorgverlener
    • Mogelijk is de e-mail in je ongewenste e-mail (spam) inbox terecht gekomen. Controleer je ongewenste e-mail (spam) inbox.

• Je probeert in te loggen met je e-mailadres, maar je krijgt de melding “Dit email-adres of deze gebruikersnaam is bij ons niet bekend”.
    • Het kan zijn dat je e-mailadres niet je gebruikersnaam is voor de Thuismeten app. Controleer de e-mail ‘Aan de slag met Thuismeten’ om de juiste gebruikersnaam te vinden.
    • Heb je de mail “Aan de slag met Thuismeten” nog niet ontvangen? Dan kan het zijn dat je zorgverlener je account nog niet heeft aangemaakt. Neem contact op met je zorgverlener om dit na te vragen.

• Je probeert in te loggen met een nieuw account, maar je krijgt de melding “Je account is gestopt”
    • Het is mogelijk dat er een tweede account voor u is aangemaakt door uje zorgverlener. Controleer je e-mail inbox om de meest recente e-mail ‘Aan de slag met Thuismeten’ te vinden. Daarin staat de juiste gebruikersnaam vermeld.

• Je ontvangt de inlogcode niet.
    • Mogelijk is de e-mail met je inlogcode in je ongewenste e-mail (spam) terecht gekomen. Controleer je ongewenste e-mail (spam) box.

Is je probleem niet opgelost? Neem dan contact op met Luscii Support.

Vervelend dat je de mails van de Thuismeten-App niet ontvangt!

Mogelijk is de e-mail met je inlogcode in je ongewenste e-mail (spam) terecht gekomen. Controleer je ongewenste e-mail (spam) box.