Een tweede account toevoegen

Terug
iOS
Android

Inloggen op uw tweede account

Als een van de programma's al aan uw e-mailadres is gekoppeld, heeft u voor het andere programma een gebruikersnaam nodig.

Dit heeft het ziekenhuis voor u gemaakt.
Weet u uw gebruikersnaam niet? Neem contact op met uw zorgverlener.

Gaat u de Thuismeten app gebruiken voor meerdere programma's?

U kunt deze programma's in de Thuismeten app aan elkaar koppelen.

Ga naar de profielinstellingen (het tandwieltje rechts bovenin) en druk op 'Nog een account toevoegen'.

Vervolgens krijgt u het reguliere inlogscherm in beeld en kunt u de gebruikersnaam invoeren die bij het tweede account hoort. Let op: indien uw eerste account dus al op uw e-mailadres stond kunt u alleen inloggen met uw gebruikersnaam op uw tweede account. U zult de verificatiecode wel gewoon ontvangen op uw e-mailadres.

image1 412ACC22ACC3

Als u vervolgens bent ingelogd, kunt u van programma wisselen door naar uw accounts te gaan op de pagina acties. Daar kunt u zien waar het vinkje staat op welk account u momenteel bent ingelogd. U kunt dus op de andere account drukken om daar metingen in te vullen en zo tussen de accounts switchen.

2ACC42ACC5

Lukt het nog steeds niet om uw tweede account te activeren dan kunt u het beste contact opnemen met onze Support Heroes door een bericht te sturen naar support@luscii.com.

Een tweede account toevoegen

Als een van de programma's al aan uw e-mail adres is gekoppeld, dan heeft u voor het andere programma een gebruikersnaam nodig.

Deze heeft het ziekenhuis voor u aangemaakt.
Weet u uw gebruikersnaam niet? Neem contact op met uw zorgverlener.

Gaat u Luscii gebruiken voor meerdere programma's?

U kunt deze programma's in de Thuismeten app aan elkaar koppelen.

Ga naar de profielinstellingen (het rondje rechts bovenin) en druk op 'Nog een account toevoegen'.

Vervolgens krijgt u het reguliere inlogscherm in beeld en kunt u de gebruikersnaam invoeren die bij het tweede account hoort. Let op: indien uw eerste account dus al op uw e-mailadres stond kunt u alleen inloggen met uw gebruikersnaam op uw tweede account. U zult de verificatiecode wel gewoon ontvangen op uw e-mailadres.

1nl-22nl-33nl-3

Als u vervolgens bent ingelogd, kunt u van programma wisselen door naar uw profielinstellingen te gaan. Direct komen uw verschillende accounts in beeld.

4nl-35nl-3
Lukt het nog steeds niet om uw tweede account te activeren dan kunt u het beste contact opnemen met onze Support Heroes door een bericht te sturen naar support@luscii.com.

This is content

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag

Probeer je in te loggen op de Thuismeten-app, maar lukt dit niet? Volg dan eerst de stappen in dit artikel . Lukt het inloggen nog steeds niet? Dit kan een aantal oorzaken hebben:

• Je kunt de e-mail “Aan de slag met Thuismeten” niet vinden.
    • Het is mogelijk dat je zorgverlener je nog niet heeft aangemeld voor Thuismeten. Neem contact op met je zorgverlener
    • Mogelijk is de e-mail in je ongewenste e-mail (spam) inbox terecht gekomen. Controleer je ongewenste e-mail (spam) inbox.

• Je probeert in te loggen met je e-mailadres, maar je krijgt de melding “Dit email-adres of deze gebruikersnaam is bij ons niet bekend”.
    • Het kan zijn dat je e-mailadres niet je gebruikersnaam is voor de Thuismeten app. Controleer de e-mail ‘Aan de slag met Thuismeten’ om de juiste gebruikersnaam te vinden.
    • Heb je de mail “Aan de slag met Thuismeten” nog niet ontvangen? Dan kan het zijn dat je zorgverlener je account nog niet heeft aangemaakt. Neem contact op met je zorgverlener om dit na te vragen.

• Je probeert in te loggen met een nieuw account, maar je krijgt de melding “Je account is gestopt”
    • Het is mogelijk dat er een tweede account voor u is aangemaakt door uje zorgverlener. Controleer je e-mail inbox om de meest recente e-mail ‘Aan de slag met Thuismeten’ te vinden. Daarin staat de juiste gebruikersnaam vermeld.

• Je ontvangt de inlogcode niet.
    • Mogelijk is de e-mail met je inlogcode in je ongewenste e-mail (spam) terecht gekomen. Controleer je ongewenste e-mail (spam) box.

Is je probleem niet opgelost? Neem dan contact op met Luscii Support.

Vervelend dat je de mails van de Thuismeten-App niet ontvangt!

Mogelijk is de e-mail met je inlogcode in je ongewenste e-mail (spam) terecht gekomen. Controleer je ongewenste e-mail (spam) box.

Als je de e-mail ‘Uw acties voor vandaag zijn nog niet ingestuurd’ ontvangt, heb je de acties in het Home-scherm van de Thuismeten-app voor die dag nog niet voltooid. Als je acties succesvol zijn ingestuurd, dan is een blauw vinkje achter de actie zichtbaar in het Home-scherm.

Let op: Het kan zijn dat er naar aanleiding van eerdere ingestuurde metingen nieuwe acties in het Home-scherm zijn bijgekomen. Als je deze acties niet voltooit, krijg je ook hiervan een notificatie per e-mail.

Als je metingen via het ‘Zelfzorg’-scherm invoert, worden deze metingen niet gemarkeerd als voltooid onder ‘Home’.

Als bovenstaande informatie het probleem niet oplost, neemt dan contact op met Luscii Support.

Als je problemen ondervindt bij het uitvoeren van de hartslagmeting via de cameralens, kun je de volgende tips proberen om het probleem op te lossen:

1. Verwarm je handen onder warm water en schud ze goed uit voor een betere doorbloeding van de vingertoppen.
  2. Probeer een andere vinger als het niet lukt met een bepaalde vinger.
  3. Zorg ervoor dat je niet beweegt tijdens de meting.
  4. Druk niet met je vinger op de lens.
  5. Plaats je hand op een stabiele ondergrond.
  6. Zorg voor voldoende licht in de kamer.
  7. Begin geen meting als het batterijpercentage van je apparaat lager is dan 10%.

Het kan zijn dat je meetschema anders is dan verwacht, of in de loop der tijd is veranderd.

Je zorgverlener plant acties in het meetschema. Het meetschema staat in het ‘Home’-scherm in de Thuismeten-app. Voor vragen over je meetschema dien je contact op te nemen met je zorgverlener.

Wat vervelend dat u geen meldingen meer krijgt. Controleer het volgende om het probleem op te lossen:

1. Kijk of u bent ingelogd op de Thuismeten App

2. Controleer in uw persoonlijke instellingen of uw meldingen aan staan

3. Controleer of uw telefoon meldingen aan staan

Indien dit niet heeft geholpen, neem dan contact op met onze Support.

Wat vervelend dat u geen meldingen meer krijgt. Controleer het volgende om het probleem op te lossen:

1. Kijk of u bent ingelogd op de Thuismeten App

2. Controleer in uw persoonlijke instellingen of uw meldingen aan staan

3. Controleer of uw telefoon meldingen aan staan

Indien dit niet heeft geholpen, neem dan contact op met onze Support.