Hoe verstuur ik de welkomstmail opnieuw?

Terug

Het kan voorkomen dat een welkomstmail opnieuw verstuurd moet worden naar de patiënt. Dit kan voorkomen wanneer de patiënt bijvoorbeeld eerst met een ander mailadres is aangemeld en deze vervolgens is gewijzigd. U kunt de welkomstmail nog opnieuw versturen wanneer de patiënt nog de status 'toegevoegd' heeft.

Zoek de patiënt op in Luscii, en kijk bovenin de balk. Hier staat een melding 'verstuur de welkomstmail opnieuw'. Klik hierop om de mail opnieuw te versturen.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag

De taal waarin je Luscii ziet, is afhankelijk van de weblink die je gebruikt. Hier zijn de specifieke links voor verschillende talen:

https://app.luscii.com/en/login voor Engels

https://app.luscii.com/nl/login voor Nederlands

https://app.luscii.com/de/login voor Duits

Om een programma te verwijderen, mogen er geen patiënten aan dat programma gekoppeld zijn. Volg deze stappen om dit te controleren en het programma te verwijderen:

1. Controleer Patiënten:
    • Ga naar het tabblad ‘Patiënten’.
    • Filter op het specifieke programma dat je wilt verwijderen.
  2. Patiënten Overzetten:
    • Zet de patiënten over naar een ander programma (dit betreft patiënten met alle soorten statussen). Dit zorgt ervoor dat er geen patiënten meer gekoppeld zijn aan het programma dat je wilt verwijderen.
  3. Verwijder het Programma:
    • Ga naar het programma dat je wilt verwijderen.
    • Klik op ‘Details’.
    • Onderaan de pagina kun je nu klikken op ‘Programma verwijderen’.

Door deze stappen te volgen, kun je een programma veilig verwijderen nadat alle patiënten zijn overgezet naar een ander programma.

Dit probleem kan zich voordoen wanneer er nog patiënten in een groep zitten met een specifiek programma. Om dit op te lossen, volg je de onderstaande stappen:

1. Exporteer de patiëntgegevens:
    • Maak een export van alle patiënten.
  2. Filter de geëxporteerde gegevens:
    • Filter de gegevens op 'Groep' en 'Programma'.
    • Zo zie je precies welke patiënten nog gelinkt zijn aan de groep met het betreffende programma.
  3. Verplaats patiënten:
    • Zet alle patiënten uit het programma (met alle statussen: actief, aangemaakt, gestopt en geannuleerd) over naar een andere groep.
  4. Ontkoppel het programma:
    • Wanneer alle patiënten zijn overgezet, kun je het programma ontkoppelen van de oorspronkelijke groep.

Momenteel is het niet mogelijk om een groep volledig te verwijderen. Wel kun je een groep op gestopt zetten. Hierdoor is het niet meer mogelijk om patiënten aan deze groep te koppelen. Volg onderstaande stappen om een groep op gestopt te zetten:

1. Navigeren naar ‘Groepen’:
    • Dit doe je door middel van de zijbar in de Luscii web applicatie.
  2. Selecteer de te stoppen groep:
    • Zoek de groep die je op gestopt wilt zetten.
  3. Zet de groep op inactief:
    • Onder ‘Status’ kan je de groep op ‘Gestopt’ zetten.