Controleer of de Thuismeten app toegang heeft tot Bluetooth

Terug
iPhone
Android

Volg onderstaande stappen om te controleren of de Thuismeten app toegang heeft tot Bluetooth:

1. Open de Instellingen app op je iPhone.
  2. Zoek naar Thuismeten:
    • Tik bovenaan op de zoekbalk en typ "Thuismeten".
    • Of scroll naar beneden totdat je de Thuismeten app vindt.
  3. Tik op Thuismeten.
  4. Controleer of de schakelaar naast Bluetooth op groen staat.

Zorg ervoor dat de Bluetooth-schakelaar ingeschakeld is (groen) zodat de Thuismeten app correct kan werken.

Volg onderstaande stappen om te controleren of de Thuismeten app toegang heeft tot Bluetooth:

1. Open de Instellingen app op je Android-apparaat.
  2. Ga naar Apps of Toepassingen.
  3. Zoek en selecteer Thuismeten:
    • Je kunt de lijst doorbladeren of bovenaan de pagina op de zoekbalk tikken en "Thuismeten" typen.
  4. Tik op Machtigingen (of Permissies).
  5. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Als Bluetooth niet specifiek wordt vermeld, controleer dan of de app toegang heeft tot Apparaatverbindingen of Verbindingen.

Zorg ervoor dat Bluetooth ingeschakeld is, zodat de Thuismeten app correct kan functioneren.

This is content

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag

Als je de e-mail ‘Uw acties voor vandaag zijn nog niet ingestuurd’ ontvangt, heb je de acties in het Home-scherm van de Thuismeten-app voor die dag nog niet voltooid. Als je acties succesvol zijn ingestuurd, dan is een blauw vinkje achter de actie zichtbaar in het Home-scherm.

Let op: Het kan zijn dat er naar aanleiding van eerdere ingestuurde metingen nieuwe acties in het Home-scherm zijn bijgekomen. Als je deze acties niet voltooit, krijg je ook hiervan een notificatie per e-mail.

Als je metingen via het ‘Zelfzorg’-scherm invoert, worden deze metingen niet gemarkeerd als voltooid onder ‘Home’.

Als bovenstaande informatie het probleem niet oplost, neemt dan contact op met Luscii Support.

Als je problemen ondervindt bij het uitvoeren van de hartslagmeting via de cameralens, kun je de volgende tips proberen om het probleem op te lossen:

1. Verwarm je handen onder warm water en schud ze goed uit voor een betere doorbloeding van de vingertoppen.
  2. Probeer een andere vinger als het niet lukt met een bepaalde vinger.
  3. Zorg ervoor dat je niet beweegt tijdens de meting.
  4. Druk niet met je vinger op de lens.
  5. Plaats je hand op een stabiele ondergrond.
  6. Zorg voor voldoende licht in de kamer.
  7. Begin geen meting als het batterijpercentage van je apparaat lager is dan 10%.

Het kan zijn dat je meetschema anders is dan verwacht, of in de loop der tijd is veranderd.

Je zorgverlener plant acties in het meetschema. Het meetschema staat in het ‘Home’-scherm in de Thuismeten-app. Voor vragen over je meetschema dien je contact op te nemen met je zorgverlener.