Wat is het CMD programma?

Terug

Instructies

Hoe meld ik me aan voor het CMD programma?

Als Certified Medical Developer kan je zelf rechtstreeks op ons platform thuismonitoring programma's ontwikkelen (of bestaande programma's aanpassen) zonder dat je ons daar voor nodig hebt. Luscii Builder® bied je een gebruiksvriendelijke drag-and-drop editor om je eigen meetschema's, alerts, zelfzorg content en patient journey tijdlijnen te creëren in onze state-of-the-art app. Voor elk ziektebeeld of zorgpad.

Het ontwikkelen van je eigen thuismonitoring programma's met Luscii Builder®, begint met het behalen van je certificaat. Hiervoor volgt je een eenvoudige, digitale cursus in je eigen tempo. Deze bestaat uit video's, tekst en opdrachten om je eerste programma te ontwikkelen. Luscii's Medical Minds met uitgebreide expertise begeleiden je. Na de cursus krijg je onbeperkte toegang tot Luscii Builder®. Als bonus word je lid van de snelst groeiende community van Medical Developers ter wereld.

Aanmelden voor het CMD Programma kan hier!

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag
De trainingen zijn te volgen via de volgende link. Lukt het niet meer om in te loggen? Of ben je je inloggegevens vergeten? Stuur dan een mailtje naar medical-developer-program@luscii.com