Hoe meld ik me aan voor het CMD programma?

Terug

Instructies

Wat is het CMD programma?

Wat leuk om te horen dat je graag CMD'er zou willen worden!

In dit geval is het het beste om contact op te nemen met jouw Luscii Impact Specialist. Deze Impact Specialist kan je aanmelden voor het programma. 

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag
De trainingen zijn te volgen via de volgende link. Lukt het niet meer om in te loggen? Of ben je je inloggegevens vergeten? Stuur dan een mailtje naar medical-developer-program@luscii.com

Stond je antwoord er niet tussen?

Neem dan contact op met onze Luscii Support via support@luscii.com of via onze chat.
Responsive Chatbot Widget